banner-250-x-250.jpg

Počet zobrazení stránky

úterý 8. listopadu 2011

Čeká nás jiný svět?

predpovedi na rok 2011 a dale

2011: Začátek 3. Světové Války v listopadu 2011. Vše začne jako obvyklá válka, ale vyústí v nukleární a chemickou. Konec války Baba Varga předpověděla na říjen 2014.

2011: Výsledkem války budou radioaktivní deště ničící severní polokouli země. Zbývající evropani budou čelit útlaku muslimů.Co se větších válečných konfliktů týká, jeden, lokálně ohraničený, bude kolem r.1999/2000 na Blízkém východě a jeden vypukne okolo r.2011 na severní polokouli (třetí světová válka - Severní Amerika,Evropa,Asie). Válečný střet znamená údery a proti údery, které povede anglicky mluvící dvojstátí "Anglie a Amerika" (aspoň tak to vidí Nostradamus) proti světovému společenství všech islámských států, a naopak. Hrůzný přízrak války v r.2011 je reálný, neboť islámské státy by mohly intrikami přetáhnou na svou stranu některé státy SNS. Nakonec válku nikdo nebude chtít. "Mešita je ponížena, papežský stolec povýšen," říká Nostradamus a varuje křesťany, kteří přežili, před odvetnými trestnými akcemi proti muslimům. Tato pomsta, která se bohužel přes papežovo varování uskuteční, bude příčinou nesmiřitelného nepřátelství mezi křesťany a muslimy na dalších 500let.




2014: Lide budou trpět následky chemických a nukleárních zamoření. (rakovina)

2016: Evropa se blíží vylidnění.
2043: Ekonomika je dobrá. Muslimové pokryjí celou Evropu.
2066: USA použije zbraň na ovládnutí počasí na nový muslimský Řím.

mame se naco tešit................




Nostradamus:
"Čtyři nájemní vrahové - strašlivá válka nastane. Velký nepřítel lidského rodu. Bude ještě horší ten děd - jedenáctka zplodí dvě války. Železem, ohněm, vodou - krvavé a nelidské."



www.nostradamus.xf.cz





Žádné komentáře:

Okomentovat

banner-250-x-250.jpg