banner-250-x-250.jpg

Počet zobrazení stránky

středa 7. ledna 2015

dopis muslimským rodičům



STAROSTA ODMÍTÁ ODSTRANIT VEPŘOVÉ ZE ŠKOLNÍCH JÍDELEN A VYSVĚTLUJE PROČ


Muslimští rodiče se dožadovali, aby se v jednom předměstí Montrealu nepodávalo ve školních jídelnách vepřové.


Starosta montrealského předměstí Dorval to odmítl a jeho tajemník rozeslal rodičům dopis, v němž vysvětlil proč.„Muslimové musí pochopit, že se musí přizpůsobit Kanadě a Quebecu, jejím zvykům, tradicím, způsobu života, protože právě proto se rozhodli do Kanady přistěhovat.


Musí také pochopit,... že je třeba, aby se začlenili, a naučili se v Quebecu žít.


Musí pochopit, že to záleží na nich, aby změnili svůj životní styl, nikoliv na Kanaďanech, kteří je zde velkoryse přivítali.


Musí pochopit, že Kanad'ané nejsou rasisté, ani xenofobní; před příchodem Muslimů přijali mnoho imigrantů {zatímco naopak tomu tak není - muslimské státy nemuslimské přistěhovalce nepřijímají}.Podobné jako jiné národy, Kanad'ané nejsou ochotni vzdát se své identity, své kultury.


I když Kanada přistěhovalce vítá, není to starosta Dorvalu, který vítá cizince, ale jsou to všichni Kanad'ané, obyvatelé Quebecu.Nakonec musí pochopit, že v Kanadě (Quebecu) máme judeo-křesťanské kořeny, vánoční stromky, kostely a náboženské slavnosti, a náboženství musí zůstat v soukromé doméně.


Městský úřad v Dovalu má právo odmítnout jakékoli ústupky, které požaduje Islám a šária.


Pro Muslimy, kteří nesouhlasí se sekularismem, a necítí se v pohodě zde v Kanadě, existuje na světě 57 nádherných muslimských zemí, většinou s malou hustotou obyvatelstva, které jsou připraveni je přijmout s otevřenou halal náručí, v souladu se šárií.


Jestliže jste opustili svou zemi a odjeli do Kanady a ne do jiné muslimské země, je to proto, že jste považovali život v Kanadě za lepší, než kdekoli jinde. Zeptejte se sami sebe, jen jednou, „Proč je lepší žít v Kanadě, než v zemi, ze které jste přišli?" „Školní jídelna s vepřovým je součástí odpovědi."

Žádné komentáře:

Okomentovat

banner-250-x-250.jpg